22 Şubat 2013 Cuma

FIRINDA PORTAKALLI TİLAPİA(tatlı su Çipurası)























FIRINDA PORTAKALLI TİLAPİA
Malzemeler:
Tilapia Fileto (arzu edilen sayıda)
Kuru soğan(halka doğranmış)
Patates(halka doğranmış)
1Portakal suyu
1Limon suyu
Defne yaprağı
Sarımsak
Tuz,karabiber
Sıvıyağ

Bir fırın tepsisine veya bir borcama halka doğranmış soğanlar ve patatesler dizlip üzerlerine balıklar döşenir defne yaprağı ve sarımsakta eklenip üzerlerine tuz,karabiber,sıvıyağ,portakal suyu,limon suyu gezdirilir en son limon dilimleri konulup fırında pişirilir....
Afiyet olsun...























1 yorum:

Adsız dedi ki...

Canıım, ellerine sağlık, ben bile balığa alıştıktan sonra bu görüntüye dayanabilecek yoktur :) muck