Malzemeler:
Patates
Domates biber salçası karışımı
Sarımsak
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber,kimyon,kırmızı toz biber,pul biber
Maydonoz veya dereotu
Patatesler kabukları soyulup haşlanır,rendelenip salça,sıvıyağ,ezilmiş sarımsak,tuz ve baharatlar eklenip yoğrulur ve parçalar koparılıp havuç şekli verilir.Maydonoz veya dereotuylada saplarının görünümü verilip buzdolabında bekletilir...
1 yorum:
Serapcım, canım buraları sizleri çok özlemişim.bazı nedenlerden dolayı çok uzun zamandır bloğumu bırakmıştım.artık geri döndüm.inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz.nasılsın canım? yine harika tarifler yazmışsın.ellerine sağlık canım.seni kocaman öpüyorum.sevgiler bitanem..
Yorum Gönder