27 Ocak 2013 Pazar
SARIMSAK SOSLU FIRINDA ALABALIK
SARIMSAK SOSLU FIRINDA ALABALIK
Malzemeler:
Kişi sayısına göre alabalık
Kuru soğan
sosu:
Sıvıyağ
Bikaç diş sarımsak(ezilmiş veya çok küçük kıyılmış)
Defne yaprağı
Limon suyu
Tuz,karabiber
Yapılışı:
Sos malzemeleri karıştırılıp hazırlanır...temizlenmiş yıkanıp süzülmüş balıklar sosa bulanır ...bir fırın tepsisine veya borcama soğanlar halka halka doğranıp dizilip üzerlerine balıklar konur kalan sos üzerlerine gezdirilip 200derecedeki fırında pişirilir...
Afiyet olsun...
Gönderen Serap'la turuncu lezzetler zaman: 09:03
Etiketler: BALIK YEMEKLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder