27 Ocak 2013 Pazar
KREMALI BAL KABAĞI ÇORBASI
KREMALI BALKABAĞI ÇORBASI
Malzemeler:
Bir dilim balkabağı
1Adet patates
1Adet havuç
1Küçük paket krema
tuz,karabiber
Yapılışı:
Balkabağının kabukları soyulup yıkandıktan sonra küçük parçalar halinde doğranır, patates ve havuçda kabukları soyulup küçük parçalara kesilir...Hepsi bir tencereye alınarak üzerlerini geçecek kadar su eklenip yumuşacayıncaya kadar pişirilir...İyice yumuşadıktan sonra blendrdan geçirilip suyu azsa sıcak su ilave edilerek ocağa alınır kaynamaya başlayınca krema ilave edilip tuzu ve karabiberi ayarlanıp bi taşım kaynatılıp ocaktan alınır...
Afiyet olsun.....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder