20 Ağustos 2011 Cumartesi
ANANASLI MUHALLEBİ
ANANASLI MUHALLEBİ
Malzemeler:
2 Yemek kaşığı un
2Yemek kaşığı nişasta
1TepelemeYemek kaşığı pirinçunu
1lt. Süt
1Su bardağı şeker
Bir kutu konserve ananas
Yapılışı:
Ananas hariç bütün malzemeler bir tencereye alınıp sürekli karştırılarak koyulaşıncaya kadar pişirilir.Ocaktan aldıktan sonra küp şeklinde doğranmış ananasların yarıdan fazlası muhallebiye eklenip kuplara dökülür kalan ananaslarlada üzerleri süslenip soğumaya bırakılır...
Afiyet olsun...
Gönderen Serap'la turuncu lezzetler zaman: 03:16
Etiketler: SÜTLÜ TATLILAR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
6 yorum:
Canım bende ananaslı parfe yaptım süper oluyor ellerine sağlık sevgi
ler...
mis gibi anannaslı hemde..
ya aşağıdaki avakado komşuya ne demeli *
:)))))))))))
eline sağlık serapcığım,
MERHABALAR.
ananas alerji yapıyor böle uzaktan bakılıor afiyet olsun canım benim ellerine sağlık serabım öptüm sevgiler
bende bugün sofram programinda kaysili muhallebi gördüm hemen mutfaga dalis yaptim,iftarda sütlü hafif tatliari sevdigim icin tam benlik olmus varmi buzdolabinda banada bir kase
elcegzine saglik canisi öppppptümmm
Eline sağlık adaşim nefis bir sütlü tatlı olmuş. Hayırlı kandiller cnm.
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...
Yorum Gönder