9 Temmuz 2011 Cumartesi

AVACADO EZMESİ




















AVACADO EZMESİ
Malzemeler
1Adet olgunlaşmış avacado
Ceviziçi(iri kıyılmış)
Sarımsak
Limon
Çok az zeytinyağı
Tuz


Yapılışı
Avacadonun ( iyice yumuşamış olgunlaşmış olanını kullanıyoruz,bir gazete kağıdına sarıp bu şekilde bikaç gün bekletilirse yumuşar) kabuğu soyulup çekirdeği çıkarıldıktan sonra bir çatal yardımıyla ezilip püre haline getirilir, iri kıyılmışceviziçi,ezilmiş sarımsak,tuz,limon çok az zeytinyağı eklenerek karıştırılıp servis tabağına alınır...
Afiyet olsun... 

4 yorum:

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

merhaba serapcim,

ellerine saglik canim cok hos görünüyor :)
sicacik sevgiler

hdidem95 dedi ki...

bu blog çok ihmal edilmekte gibime geliyor nedersin:)) hayırlı ramazanlar serabım öptüm sevgiiler

anneminkizıyim dedi ki...

Hiiim bayilirim avacado ezmesine ellerine saglik Serapcigim, sevgilerimle...

vincent dedi ki...

Merhabalar,

Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.



Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
memnuniyet duyacagiz.

Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.

Ptitchef'e kaydolmak için
http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
"Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.

Saygilarimla

Vincent
Petitchef.com