9 Temmuz 2011 Cumartesi
AVACADO EZMESİ
AVACADO EZMESİ
Malzemeler
1Adet olgunlaşmış avacado
Ceviziçi(iri kıyılmış)
Sarımsak
Limon
Çok az zeytinyağı
Tuz
Yapılışı
Avacadonun ( iyice yumuşamış olgunlaşmış olanını kullanıyoruz,bir gazete kağıdına sarıp bu şekilde bikaç gün bekletilirse yumuşar) kabuğu soyulup çekirdeği çıkarıldıktan sonra bir çatal yardımıyla ezilip püre haline getirilir, iri kıyılmışceviziçi,ezilmiş sarımsak,tuz,limon çok az zeytinyağı eklenerek karıştırılıp servis tabağına alınır...
Afiyet olsun...
Gönderen Serap'la turuncu lezzetler zaman: 10:59
Etiketler: SALATA VE MEZELER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
merhaba serapcim,
ellerine saglik canim cok hos görünüyor :)
sicacik sevgiler
bu blog çok ihmal edilmekte gibime geliyor nedersin:)) hayırlı ramazanlar serabım öptüm sevgiiler
Hiiim bayilirim avacado ezmesine ellerine saglik Serapcigim, sevgilerimle...
Yorum Gönder