22 Ocak 2008 Salı

BEN GELDİMM:))

DÖNDÜMMM:)

İLK BULUŞMA...

Herkese merhaba..
iki haftalık bir aradan sonra buradayım sizleri çook özledim yokluğumda bloğuma uğrayıp yorum bırakan burada olmadığım halde beni merak edip mesaj bırakan beni özlediğini söyleyen bütün arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim iyiki varsınız...Sizi çok seviyorum...
Ben nelermi yaptım:)) sevdiklerimle özellikle ailemle hasret giderdik onları ne kadarda çok özlemişim, dönüş herzamanki gibi çok zor oldu tahmin edersinizki özellikle yurt dışında yaşayanlar hasret çekenler beni daha iyi anlayacaktır berbat bişey bu anlatılamayan, her gelişimde içimden bişeyler kopuyor sanki bir yanım orada kalıyor,buraya geldikten sonrada yalnız kalınca dahada kötü oluyor insan, hiç bişeyle ilgilenmek gelmiyor içimden Allahtan bu bloğu açmışımda hemen oturdum pc başına Allah kimseye gurbeti yaşatmasın..
Neyse yine ben ağlama moduna geçtim güzel haberler vereyim size Blog sayesinde tanıştığımız kendide izmitli olan benim canım arkadaşım
NİL le ilk buluşmamızı gerçekleştirdik çok güzel bir duygu gerçekten ben çok mutlu oldum Nili tanıdığıma çok sıcak çok şeker tam tahmin ettiğim gibi canım benim seni seviyorum iyiki varsın..
Canım arkadaşım bana kendi elleriyle ördüğü aşagıdaki atkı ve bereyi hediye etti çok beğendim gerçekten çok şık hele rengine bayıldım, benim en çok sevdiğim renk:))
Emeğine sağlık bitanem tekrar çok teşekkür ederim...














































































































































39 yorum:

yemedeyanindayat dedi ki...

merhaba
valla süper bir türkiye turu olmuş....dolu dolu geçirmişiniz daha doğrusu hasret gidermişiniz bir süre sizi idare eder artıkın...
sevgilerimle..

keskinli dedi ki...

bir tanem hos geldin
canim seni cok iyi anliyorum izine gidince geri dönmesi felaket oluyor degilmi allah sabir versin kardesim
ama ne güzel haster giderdin sevdiklerinle ya yazada gidersin insallah
serabim seni ne kadar özlediysem iki hafta iki ay gibi geldi bana ya gelip gidip bloguna baktim canim hadi bakalim az dinlen kaldigin yerden devam sibelinde resmini gördük tanidik ya hic benzemiyor sana ayrica niliminde ellerine saglik ne güzel atki ve bere öyle
bende isterem banane hadi ya destan olacak bu gidisle öptüm görüsürz

Adsız dedi ki...

canıııııııııııııııııııııııııııımmm:))))
hoşgeldin...!!!
Ayy ben de bir alemim, taaaa uzaklara gittin hoşgeldin diyorum...tıpkı giderken (aslında buralara gelirken) güle güle deyişim gibi!! Bu nasıl bir tezattır Serap ım yaaa?
evine ve ps ne hoşgeldin diye düzeltiyorum o zaman...
çok özledim valla! geceleri ilk zamanlar yorumlarını farkında olmadan bekledim sonra alıştım ama artık geldin...:)))
görüşürüz bundan sonra inşallah..
resimler harika, nil le olanı görmüştüm daha önce ama diğerleri çok hoştu:)) seni yakından tanımak en güzeli...hayran oldum:)))
öpüyorum canımcım kendine güzel bak ...

sevimin sayfasi dedi ki...

hosgeldiiiiin canim,
ay özletdin kendini yaaa

senin icin cok sevindim bol bol hasret gidermene
tekrar hosgeldin
sevgilerimle
P.S. seni sobelemistim

Adsız dedi ki...

canımmmm hoşgeldinnnn.çok özledik seni bitanem. ne güzel vakit geçirmişsin sevdiklerinle.en zor kısmı ayrılmak ama ne gelir elden.hepinizde çok şeker çıkmışsınız.maşallah taha çok tatlı.ne güzel böyle şeker kardeşlerin var.benimde olsaydı keşke.neyse çok uzattım canım.tekrar hoşgeldin.görüşürüz.öptümmm.

Adsız dedi ki...

SERAPCIGIM HOSGELDINNNN!!!!
Vallahi tr ye gittigin gözümden kacmis fakaaaat...yoklugunun farkinaydim bunu söyleyeyim:)))
Iyiki gitmissin güzel enerji tpoplamissin veee...bizlerle güzel resimler paylasmissin bizde mutlu olduk.
Birde seni resimlerindende olsa gördüm bu sayede buda güzeldi:)))
Canim evet haklisin gurbetcilik kadar berbat bir duygu yok.Kesin nereye aitsin bir kere bilmiyorsun,oraya gidince burayi ve buradaki sevdiklerimizi,buraya gelincede orada biraktigimiz canimizin diyer yarisi olan sevdiklerimizi ariyor ve özlüyoruz.
Simdi bende girecegim aglama moduna ne yazikki.
Coook burnumun direyini yakan sevdiklerim var tr de.
Ben eniyisi burda bu konuyu kapatayim ve sana aramiza tekrardan hosgeldin serapcigim deyivereyim.
Iyi geceler,sevgiler canim.

Adsız dedi ki...

aman da aman.. aman da aman..
kımler gelmıs.. serabım, canım gelmıs..:)
hosgeldın canımın içi..
senı de cok ozlemıstım..
bu resımler de cok guzel.. sende cok guzelsın.. kardeslerınde oyle.. canımsın benım.. iyi ki varsın serabım.. kendine iyi bak.. umarım da ıyı gecmıstır.. zaten bellı ıyı gecmıs.. opuyorum hayatım seni..:)

Adsız dedi ki...

serap cım hoşgeldın valla özlettın yaa
sen oralarda hasret giderıyordun belkı ama bızde burda senı özledık yanı. ne güzel resımlerle dondun. bırde Nİlciğimle tanısmanız yokmu nasıl ımrendım soram ... çok hosuma gıttı valla senı sibeli ve nılı gördüğüme çok sevındım resımlerde yanı :))) yenı sahane tarıflerını beklıyorum canım kendıne ıyı bak öptum...

Adsız dedi ki...

Canım hoş geldin....

Serapcım sen türkiyede gezerken biz burda seni özlemekle yetindik.Neyse arkadaşım sen hasret gider de sevdiklerinle önemli değil.Tekrar dan hogeldin aramıza vallahi yerin belli.Öptüm seni..
lezzetmutfağı...

Yaren dedi ki...

Hosgeldin Serapcim,ne güzel zamanler gecirmisin sevdiklerinle ,senin namina sevindim canim.Yanilmiyorsam dün tesadüf kiz kardesinin blogunu ziyaret etmisim,oda sag olsun beni ziyaret etti ve senden bahsetmis ayni yerdediniz diye:))) Kardesin blogu oldugunu bilmiyordum.Onunlda bu sekil karsilasmis ve tanismis olduk.Nil in ördügü cok güzelmis,ellerine saglik olsun.Sende güle güle kullan serapcim.Resimleri de bizlerle paylastigin icin cok tesekürler,güzel tariflerinle yeniden bulusmak dilegiyle ,iyi bir hafta hafta diliyorum.

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim,
öncelikle hosgeldin demek istiyorum, ne güzel moral depolamissin sevdiklerinle birlikte.

Yazdiklarini cok iyi anliyorum, yasayan bilir oradan nasil zor ayriliyor insan, ayaklari geri geri gidiyor.

Neyse, yine aramizdasin ya, bizler buna cok seviniyoruz ve tekrar bol moralle güzel tariflerini bekliyoruz. TR'den birde herhalde bol bol yemek kitabi veya dergi de getirmissindir yaninda kaynak olarak, ben öyle yaparim da ondan diyorum.

Selamlar ve öpüyorum canim..

ebrulitatlar dedi ki...

Serap'cım evine hoşgeldin. Ne güzel kardeşlerinle, ailenle hasret gidermişsin. Atkın ve berende çok hoş. Renkler süper. Çok yakışmış. Nil'in ellerine sağlık. Güle güle kullan.
Yeni güzel tariflerinide bekliyor olacağım canım. Kendine iyi bak, ,güzel bir hafta dilerim, sevgiler..

Gönül dedi ki...

hoşgeldinnnn hoşgeldinnn:))evet hakikaten çok güzel bu kurulan dostluklar....devamını dilerim uzun yıllar...sevgilerimle

anneminkizıyim dedi ki...

Hos geldin canim, sevindin gidip geldiyine, ne mutlu sana sevdiklerinle kisada olsa görüstün ve hasret giderdin, iste bizler burda gurbette cok biliriz bunun acisini, sevgiler...

Adsız dedi ki...

Serapcigim hosgeldinnnn
Ne güzel ailenle hasret giderip geldin gerci dönüs cok zor oluyor ama deger demi,umarim iyi vakit gecirmisindir neyse canim tekrar hosgeldin,sevgiler

İLKAY dedi ki...

SERPACIM NE GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ SENİN İÇİN...
BU ARADA SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM (BEĞENDİĞİN FİLMLERİN ARASINDA)FİLMİ ÇEKİLİRKEN BEN OARADA YAŞIYORDUM...YANİ ASLANTAŞ BARAJINDA....BAHSETMEK İSTEDİM...
GÖRÜŞMEK DİLEĞİMLE,
SEVGİLERİMLE,
İLKAY

ceyt dedi ki...

serapcım hoş geldin bir tanem. şimdi mesajını görünce çok sevindim.nasıl da özlemişim seni.bende gurbetteyim.annemi kardeşlerimi çok özlüyorum.senin duygularını anlıyorum canım.nilin ördüğü bere ve atkı da çok güzel olmuş.sende kardeşlerinde çok tatlısınız.tekrar hoş geldin.seni kocaman öpüyorum gül yüzlüm.
sevgilerimle

sekergibi dedi ki...

canınmcım
hoş geldin
iyiki geldin
bende hemen gidip gelicem.
arkadaşım 15 gün nedirki.
bu arada arkadaşların arasında ben niye yokum hııııııııı

made in funda dedi ki...

hoşgeldin canım.seni çok özlemiştik.resimler harika..

yesildomates dedi ki...

canım arkadaşım hoşgelmiş..sefalar getirmiş..ve bizi o güzel resimlerinle buluşturduğun için çok teşk.seni yakından tanımakta çok güzel...atkı ve berede pek yakışmış..nilciğimin ellerine sağlık..çok güzel örmüş...
kendini fazla üzme..hayata bir yerlerden bir şekilde başlamak gerekiyor..benimde ailem uzakta..ve onları çok özledim..seni çok iyi anlıyorum..ama neyapalım zaman herşeyin ilacı..öpüyorum arkadaşım..görüşmek üzere..

hdidem95 dedi ki...

canım hoşgeldin haklısın gurbet çok zor ama canınız sağ olsunda hasretlikte biter bi gün öptüm seni sevgiler

Adsız dedi ki...

HOŞGELDİN CANIM YOKLUĞUN BELLİ OLUYOR.ANLADIĞIMA TATİLİN ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ.SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.ÖPTÜM.

Adsız dedi ki...

ah canim hosgeldin yorumunu gorunce çok sevindim, valla çok ozlemistim neyse ki dondun artik tarifler gelir, sen once bir guzel dinlen, ah bende turkiyede olmak isterdim iste gurbetlik çok zor, kolay diyenler gorsun, canim ne hos bir gezinti yapmissin, hasret gidermisin, ne iyi gelmistir sana simdi, seni ve kardeslerini fotografta gormek çok guzel en azindan yuzunu gormus oldum, yegenin de masallah çok tatli sey allah nazardan korusun, canimin içi, resimleride bizle paylastigin için tesekkurler, optum seker.

Adsız dedi ki...

canımcım,
yine gecenin bir yarısı ben de pelte gibi yorgun...sibelciğimle ve o dünya tatlısı minik yakışıklıyla çekilmiş resimlerinize baktım baktım, hoşuma gitti...gerçek sevgi ne güzel diye düşündüm; sahtelik yok abartı yok, kandırma yok olduğu gibi...tüm içtenliği ve samimiyetiyle Allah bozmasın ayırmasın; misliyle güzellik katsın içinize ...
aşağıdaki kurabiyeler hala ye beni diyorlar ama ben biliyorum ki sen sibele bir sürü pastalar yaptın yedirdin...hani bize hiç olmazsa resimleri???
isterreeeem:)))
öpüyorum canısı iyi geceler

Baharcicegi dedi ki...

Hosgeldin canim,seni cok iyi anliyorum giderken büyük bir sevincle gelirken üzüntüyle geliyorsun..
Cok güzel gecmis,hasret gidermissin senin yerinde olmayi cok isterdim insallah yazin izine gideriz bizde.
Özlemistik seni hadi bakalim tarifleri bekliyoruz türkiyeden elin bos gelmemistir nefis tariflerle gelmissindir.
Sicacik sevgiler

sekergibi dedi ki...

şekercim
ehemmmmmmmm şeyy kem küm
ne desem bi daha kem küm
canım tembelliğime gelmiş
nolur kusura bakma
hemen ekliyorum.

nil-nennenmutfakta dedi ki...

Serabım öncelikle atkı bere çok yakışmış eee içindeki de güzel olunca :) yokluğumu bir sen farkettin vefakar arkadaşım benim, kısa bir ara verdim canım en kısa zamanda tekrar görüşürüz. Çantamı herkes kıskanıyor:) tekrar teşekkür ederim hayatım...

sarımutfak-hande dedi ki...

oooo neler yapmışsın böyle.ne güzel gezmişsin tanışmalar falan süper yaa
hediyen de güzelmiş güle güle kullan canımcım
öptüm seni görüşürüz

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Evine ve aramıza hoşgeldin canım.Ahh kavuşmak olsada ayrılmak olmasa.İnşallah bir gün ayrılmamak üzere kavuşursun öpt...

Adsız dedi ki...

bitanem merhaba,
özür dilerim canısı dün beklemişsin üzüldüm okuyunca...bu aralar çook çok yoğunum hem kendi işlerimden dolayı hem de etrafımdaki kişilerin işlerinden dolayı ...dün gece tarif hazır olmasına rağmen ekleyecek ne gücüm vardı ne de isteğim...zaten biraz yavaşlattım bu aralar napim zor olmaya başladı, kurs da hızlandı konular çoğaldı vs...neyse canımcım,kusura bakma olur mu?
atkın ve şapkan çok güzel güle güle kullan dün unutmuşum söylemeyi...nil in de ellerine sağlık:)))
canısı Allah kavuştursun en kısa zamanda inşallah; sibel yine msn e kaldık demiş ; olsun da o olsun...
İnşallah ayrılmamacasına kavuşursunuz yakında...
hadi gel güzel bir tatlım var severesen:)))
öpüyorum hayatım,

MUTFAKISTAN dedi ki...

ne guzel ailenle ,arkadaslarinla bulusmussun bilmezmiyim gurbeti kizim taaaa amerikalarda cok ozleniyorsunuz anneler kardesler dayaniyor artik yapacak bir sey yok saglik olsun canim sevgiler atkilar berelerde cok hos olmus iyi gunlerde kullan

adigenisehilal dedi ki...

eve dönüş burukluğunu ben de çok iyi biliyorum... çünkü benimki de çok taze şimdi:(((... ama olsun... herkes yerinde sağ olsun yeter diye avutuyoruz kendimizi di mi... öpüyorum... hoşçakal

nagehan dedi ki...

Serapcım merhabalar,
Aramıza tekrardan hoşgeldin canım
Gurbet çok zor biliyorum kendim henüz ailemin yanındayım ama bütün yakınlarım uzak şehirlerde. Çok yakında kısa mesafede olsa bende ailemden uzakda bir şehre yerleşeceğim nasipse. O nedenle böyle gurbet hasret yazıları okudum mu içim cız cız ediyor valla.
Ailenle geçirdiğin güzel zamanların tekrarını Allah nasip etsin inşallah canım
Öptüm canım
Sevgiler
Nagehan

Kitchen Sweet Kitchen dedi ki...

Gurbet hayatı zor gerçekten.Neyse ki şimdi internette görüntülü konuşabiliyoruz.Hiç yoktan iyidir:P
Hoşgeldin bu arada.Fotoğraflar çok güzel.

Damak Tadı dedi ki...

Çok güzel kareler..Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın..

Sevgiler

Adsız dedi ki...

canımcım iyi geceler....
bugün yine feciydim ve saat 23.10 yine..!!! ben hiç erken yatamayacak mıyım yaaa?
artık dinlendin di mi gülüm, iyisin ve bir problem yok, eee niye o güzelim tariflerinden eklemiyon peki bacım?:)))
misafirim gelecek salıya ve bana güzel güzel tarifler lazım, ühü ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum...
neyse öpüyorum canısı seni , kendine iyi bak fıstığım, ha sahi söylemeyi unuttum fazla kilon filan yok ki harika görünüyorsun bence....:))))

meleginmarifetleri dedi ki...

serap hoş geldin canım iyi tatil yaptım ailenle güzel günler geçirdin ne güzel seni özledik öpüyorum seni bayy

Aynur dedi ki...

ooo gelinmisde resimler eklenmisde :) ama ben hangisi sen oldugunu cözemedim henuz.:)) yada bi degisiklik var sacini falan boyatmis olabilirsin belki bilmemki cözemedm iste :) evet ya bende bi gurbetci olarak seni en iyi anlayanlar biriyim suanda.gitmesen dertdiyorum gitsen de daha buyuk dert cunku gidip gelmek cok zor oluyor.neyse napalim artik bizim vatan burasi oldu istemesekde ::(((

hosgeldinnnnnnn


www.aynurdantarifler.blogspot.com

Adsız dedi ki...

AMA BU HAKSIZLIKKK NIYE GITTIN SEN TÜRKIYEYE HADI GITTIN NE DIYE SÖYLÜYORSUN GIDEN VAR GIDEMIYEN VAR DIMI :( BU ARADA BUNLARDAN HANGISI SENSIN BAKIYIM ;) BÖLEEE RESMIGECIT TEKI TÖREN ASKERLERI GIBI SIRAYA KOYMUSSUN HEPSINI BAKTIK AMA SEN NERDESIN BAKIM ;)
YOKSA SENDE BENIM GIBI HEP MAKINANIN ÖTEKI TARAFINDAMISIN :)