12 Temmuz 2019 Cuma
ZERDEÇALLI TAVUK
Malzemeler:
Tavuk ğöğsü
Sarı;kırmızı,yeşil california biberi
1adet kuru soğan
Birkaç diş sarımsak
Zerdeçal,Karabiber,tuz, Arzuya göre istenilen bahaharatlar
Zeytinyağı
Yapılışı:
İlk olarak tavuk ğöğüs eti julyen şekilde doğranır,biberlerde aynı şekilde doğranıp hazırlanır,soğan ve sarımsakta yemeklik doğranır.
Tavaya zeytinyağı alınıp tavuk etleri sotelenir ve üzerine soğan sarımsak ilave edilip sotelemeye devam edilir en son biberler eklenir baharatlar ve tuzda ilave edilip pişirilir.
Afiyet olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Atalay yetkili servis olarak paylaşımınızı beğendik.
http://eniyiyemeksiteleri.blokspot.com/
https://www.beratendustriyel.com.tr/
Endüstriyel Mutfak Servisi olarak bloğunuzu beğendik.
Yorum Gönder